مشاوره حقوقی رایگان - ادعای تعویضی بودن اتاق خودرو توسط خریدار

با عرض سلام و خسته نباشید بنده بهمن ماه پارسال یک ماشین فروختم و شخص خریدار تا الان علی رغم چندین بار درخواست بنده واسه تعویض پلاک نیومدن حالا بعد از یک سال اومدن و واسه تعویض پلاک رفتن و گفته شده ماشین اتاق تعویض هستش که واقعا روح بنده هم خبر ندارد و بنده بدون مشکل قبلا تعویض پلاک انجام دادم ، الان ایشون بعد از یک سال میگن باید برویم به نحوی باهاشون کنار بیایم آیا درخواست ایشون در حضور قانون به جا هست و به جایی میرسد؟ در ضمن در قولنامه ذکر شده با رویت کامل خریدار ماشین فروخته شده است. تشکر از شما

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
هرگونه ادعای نیاز به اثبات و دلیل دارد چنانچه تعویض اتاق مذکور منتسب به شما باشد و خریدار از این موضوع مطلع نبوده و الان مطلع شده باشد از مصادیق خیار تدریس و یا خیار عیب و قابل فسخ است
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ممکن است
خودرو کارشناسی خواهد شد و

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

چنانچه در عرف خودرو اتاق تعویضی عیب حساب میشود وشما در قرارداد فروش ذکر نکرده باشید ... خریدار حق دارد خسارت بخواهد...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست کارشناسی صورت بگیرد که زمان آن مشخص شود در صورتی که بعد از قرارداد باشد شما دینی ندارید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام برگه کارشناسی گویا ندارید شکایت ایشان به جایی نمی‌رسد مگر اینکه ثابت شود این نقص مربوطه به قبل قولنامه ایشان با شما میباشد