مشاوره حقوقی رایگان - برداشت وجه از حساب کارفرما

سلام
وقت بخیر. بنده دیروز طی حکم اجرایی دادسرا مبنی بر مسدود کردن حساب کارفرما و برداشت مبلغ تعیین شده حقوق و مزایای معوقه اقدام نمودم و امروز نامه بانک رو به دادسرای شهید بهشتی بردم. داور از من خواست که به قسمت ذی حسابان برم و به قبض تبدیلش کنم که انجام شد. ولی بعدش گفتند حالا برو یک هفته دیگر بیا که این مطابق ماده 60 هست و به کارفرما باید اعلام کنیم برداشت انجام شده که اگر بخواهد بیاد رضایت بگیرد یا مذاکره کند و غیره. ولی کارفرما تو هیچ کدوم از جلسات اداره کار هم حضور نداشته و محکوم هست. خواستم بدونم چرا یک هفته عقب انداختند کار من رو و این طوری باز به کارفرما فرصت می دهند که اعتراض بزند و حق رو پرداخت نکند. لطفا راهنماییم کنیم این ماده 60 و دلیل تاخیر در اجرای پرداخت چی هست؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نگران نباشید پرداخت می شود
حضورا مراجعه و درخواست تسریع در رسیدگی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع شما بررسی شود کل پرونده و جزئیات مورد مطالعه قرار بگیرد تا بتوان اظهار نظر بهتری داشت

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
با مراجعه حضوری موضوع را پیگیری و درخواست پرداخت حقتان را بنمایید‌

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مشکلی نیست برداشت زمان بر است انجام میشود وقت اجراء بگیرید و پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

احتمالا رای غیابی بوده شما بعد یک هفته برو