مشاوره حقوقی رایگان - دعوا

سلام چند ماه پیش با یکی از دوستان رفتم استخر موقع خروج که به سمت رختکن ها می اومدیم انتظامات به سمت ما اومد و بنا به گفته فرد شاکی مدعی شد که من با این فرد درگیر شده ام و در این درگیری بینی فرد را شکستم. اون فرد به همراه 3 نفر دیگه اومده بود و هیکلش دوبرابر من هست و من فقط با یکی از دوستانم بودم. بنا به گفته فرد شاکی من رو تحویل کلانتری دادند بدون هیچ شاهدی و مدرکی و درگیری که من اصلا روحمم در موردش خبر دار نیست. تو کلانتری پرونده تشکیل دادند و فرستادند قاضی کشیک اون جا به قید ضمانت ازاد شدم چند روز اتی دادگاه دارم و واقعا موندم چجوری بی گناهی خودمم رو ثابت کنم. از اون جایی که سنم زیر 18 سال هست دادگاه و اسم وکیل گرفته 17 سال سن دارم و فرد شاکی حدود 35 سال شایدم بیشتر سن داره و اهل شهر ما نیست. اگه امکانش هست منو راهنمایی کنید تا بتونم بیگناهی خودم رو ثابت کنم. من دانش اموز هستم و همین بتونم گلیم خودم و از اب بکشم بیرون هنر کردم چه برسه بخوام با یه فردی که 20 سال از من بزرگتره دعوا کنم
ممنون میشم هر چه زود تر جواب بدید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام نگران نباشید
شاکی باید ثابت کنه که شما بینیشو شکستید
ضمن اینکه در اینگونه موارد قاضی رسیدگی کننده تمام جزئیات رو در نظر می گیره و شما در این زمینه فقط باید موضوع رو انکار کنید و از قاضی بخواهید که از شاکی جویا شه کجا این اتفاق افتاده تا شما با بررسی موضوع نسبت به معرفی شهاد خودتون اقدام کنید

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام شما با انكار و ارايه استشهاديه و داشتن دو شاهد ميتوانيد بيگناهي خود را ثابت نماييد