مشاوره حقوقی رایگان - عکس

سلام مدتی با کسی اشنا شدم ک ب مدلای مختلف مجبورم میکرد بهش عکس فیلم بدم.یا اذیتم میکرد.حالا 1 سال و خورده هست ک جدا شدم ازش.و میخام نامزد کنم ولی فکر و خیال نمیزارتم.اینک اگ عکسامو پخش کنه من بدبخت میشم و باید قید همه چیزو بزنم?خواهش میکنم کمکم کنید کسی راهیی داره.نمیتونم از کسی کمک بخام یا ب کسی بگم حتی خانوادمم نباید بفهمن وگرنه بدبخت میشم.خاستم بدونم از طریق پلیس فتا میشه ب صورت انلاین کمک گرفت؟؟طوری ک مثلا گوشی اون ادمو هک کنه یا عکس فیلمامو حذف کنه از گوشیش؟؟راهی هست.خواهش میکنم کمکم کنید زندگیم در خطره?

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام تا اقدامی نکرده نمیتوانید شکایتی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پیشاپیش نمیتوان کاری کرد ولی اگر آن فرد شما را بابت این موارد تهدید کرد قابل شکایت هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر موقع ایشان اقدامی انجام داد یا شماره تهدید نمود فوراً با وکیل صحبت نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم تا ایشان جرمی مرتکب نشده‌اند شما نمی‌توانید طرح شکایت کنید

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام هر موقع ایشان اقدامی انجام داد شما میتوانید شکایت کنید وگرنه هک گوشی آن شخص خودش یک جرم است.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام وقتی هنوز طرف اقدامی نکرده نمیشه شما جلوتر اقدامی کنید هروقت اقدام به پخش یا تهدید کرد آن وقت میشه راهکارقانونی ارائه داد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است که از مشاورین خانواده کمک بگیرید این مسئله فعلا فاقد جنبه حقوقی است

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

در صورت استفاده از عکسهای شما جرم سنگینی مرتکب میشود. لیکن تا قبل از اقدام شکایت امکان پذیر نیست