مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و تهدید به کشتن و اقدام به خودکشی

با سلام من چند ماهی با دختر خانمی در فضای مجازی اشنا شدم(البته من متاهل هستم) در این چند ماه بین ما حسی بوجود امد و بعد از چند باری که ایشونو دیدم یه جورایی احساس گناه بدی بهم دست داد و قصد تمام کردن رابطه رو داشتم اما متاسفانه ایشون به دفعات شروع به فحاشی های فوق العاده رکیک تهدید به خودکشی تا جایی که حتی یکبار بصورت لایو اینکار رو میخواست انجام بده و تهدید به کشتن من و همسرم کرده مدارکی که ازشون دارم اسکرین شات هایی که از برنامه تلگرام و دیسکورد گرفتم فایلهای صوتی ارسال شده و لایوهایی که ریکورد شده اند همینطور تمام پفایلهای پیام ها و صوت تماسی ایشون با تلفن بنده این نکته رو بگم بیشتر اوقات ایشون در حالت مستی فوق العاده اینکار رو میکردن و الان سوالم اینه که میتونم از ایشون تحت چه عنوانی شکایت کنم و اینکه ایشون در شهر دیگه ای ساکنه و از شهر خودم میتونم اینکار رو بکنم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله الکترونیک شکواییه توهین تهدید ثبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی تحت عنوان توهین شکایت نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان‌پذیر است خودکشی جرم نیست ولی توهین می‌تواند مصداق جرم قرار

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم میتوانید طرح شکایت تهدید توهین نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خود شما مرتکب جرم شده اید و طرف مقابل میتواند از شما شکایت نماید
در صورت توهین به شما ، شما هم میتوانید شکایت نمایید