مشاوره حقوقی رایگان - فرزندان مادر ایرانی

با سلام و خسته نباشید.من فرزند مادر ایرانی هستم که در ایران متولد شدم بزرگ شدم.و با مشکلاتی که برای اتباع بودن داشتم دست به گریبان بودم.تا سال 1397 که دولت و مجلس طرحی ایجاد کردن که از طرق مادر ایرانی به ما تابعیت داده شود.ولی با شرایطهایی مثل اثبات زوجیت مادرم.اثبات نسب خودم با مادرم و چند مراحل دیگر که هرکدام هفت خان رستم بود برای من.ولی با تمام مشکلاتی که داشتم پرونده تشکیل دادم مراحلش را انجام دادم خط به خط سوالها و جوابهای مثل اثبات نسب و مدارکی که لازم بود را فراهم کردم و بلاخره در سال 1400 برج 7. اداره اتباع و مهاجرین خراسان رضوی گفت پرونده تکمیل شده سه تا 6 ماه برای استعلام امنیتی و ارگانهای امنیتی زمان می‌بره تا جواب به شما داده بشه و برای تحصیل یا تابعیت ایران براتون شناسنامه بدن.ولی در این قانون به مدتی محدود قانون لغو شد و گفتن کسانی که ثبت نام کردن براشون مشکلی پیش نمیاد و سایت برای ثبت نام جدید بسته است.و آن هم با اصلاحاتی در قانون تابعیت دوباره به اجرایی رسید.ولی من از سال 1400 که پرونده تشکیل دادم هیچ خبری از پرونده یا تماسی از اداره‌ای دولتی دریافت نکردم.به اداره اتباع مراجعه میکنم میگن این هفته تماس میگیرن این جواب را بعد 6 ماه که پرونده ارسال شده بود دادن.ولی متاسفانه هنوز هم که در نیمه آخر سال1402هستیم حر باری که مراجعه کردم همین پاسخ را میدهند.من به عنوان خودمم نمی‌دونم تبعه افغان یا ایران هستم در واقع هیچ تبعه ای یا کشوری ندارم.در حالی که در ایران متولد شدم تا ابتدایی درس خواندنم و ترک تحصیل کردم آنقدر که بهم افغانی میگفتن و از خجالت و محدودیتهای اون زمان دیگر قادر به تحصیل نشدم..مشکلات زیادی دارم و الان که داره 33 سالم میشه هیچ هویتی ندارم.نه میتوانم افغان باشم نه ایرانی.نه میتوانم جواز کسب و کاری را بگیرم و شغلی را ادامه بدم و نه کاری انجام بدم با این شرایط کنار آمدم ولی واقعا داره از سن ازدواج من میگذره و یک جوان 33 ساله که نه کارش معلوم هست نه مدرکی دارد با چه رویی میشود به ازدواج فکر کرد.از عزیزان عاجزانه تقاضا دارم این بنده حقیر را راهنمایی کنید که چطور بتوانم تابعیت خودم را بگیرم.بعضی میگن برو به کشور خودت ولی من کشوری جز ایران به خودم ندیدم و حتی برایم ترسناک میشود وقتی به این فکر کنم برم به کشوری که اصلا نمی‌شناسم.با وجود تشکیل پرونده و کلی دوندگی برای تشکیل پرونده.فقط به من یک برگه تردد بین شهری دادن در استان خراسان رضوی و حر یکی دو ماه به یه بند قانون تعقیر میکند و باید هزینه کنم و تمدید کاغذی که عملا هیچ کاربردی برایم ندارد.لتفا این بنده حقیر را راهنمایی کنید.و راهکاری به من نشان دهید.این در حالی است که حتی یک کد پیگیری از پرونده به من نمیدن.با سپاس فراوان از اینکه تا انتها حرفم را شنیدین.به این حقیر راهکاری نشان دهید
.از بنده خدا به بندگان دانای خدا.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما امکان پیگیری وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

شما باید به اداره امور اتباع خارجی مراجعه و پیگیری نمایید
و نتیجه خواهید گرفت