مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فحاشی با استناد به صدای ضبط شده

سلام من 1 سال و نیمه که ازدواج کردم چند ماه پیش پدرم مادرم رو کتک زد من خواستم مانع بشوم و من هم کتک زد و بعد به من فحاشی کرد از او صدا ضبط کردم آیا میتونم ازش شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چند ماه گذشته . در هر صورت اگر مدرکی برای اثبات دارید شکایت نتیجه دارد در غیر این صورت خیر

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

فقط صدای ضبط شده کافی نیست مدارک دیگر از جمله شهادت شهود و یا گزارش پلیس ضرورت دارد

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

با سلام می تونید شکایت فحاشی را مطرح کنید ولی چون پدرتان است اگر بتوانید بین آنها صلح وسازش بوجود آوردیید حتی از مشاوران خانواده برای اینکار کمک بگیرید به نظر بهتر است البته من از جریان و روال زندگی گذشته والدین شما اطلاعی ندارم و از باب احترام به والدین این را گفتم