مشاوره حقوقی رایگان - ضبط صدا

میتونم از طرف که صداشو ضبط کردم که داره فحاشی میکنه شکایت کنم البته من از پشت پنجره خونشون صدا رو ضبط کردم داشتن فوش میدادن رفتم بیرون و از پشت پنجره اقدام ب ضبط صدا کردم
و میتونه محکوم بشه

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و تهران ؛؛؛
صدای ضبط شده اشخاص به عنوان مدرک در دادگاه قابل قبول نیست. زیرا ارائه مدرکی که از نظر قانون، غیر قانونی باشد هیچ اعتباری ندارد صدای ضبط شده در مراجع رسمی و دادگاه طبق قانون اسلامی و ماده 582 بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1375 تعقیب کیفری ندارد. پس نتیجه می گیریم صدای ضبط شده و انتشار آن به صورت غیرقانونی در صورتی که علیه فرد باشد توسط دادگاه قبول نمی شود و ادله حق قانونی ندارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صدا به عنوان اماره در کنار سایر دلایل بررسی می گردد.از پشت پنجره اماره قویی محسوب نمیگردد به شهادت شهود نیز نیاز است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود صدای ضبط شده اماره است می‌توان بدان استناد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دلایل دیگر هم باشد مثل شهادت شهود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام علاوه بر آن، نیاز به دلایل دیگر هم هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صدای ضبط شده دلیل محسوب نمی شود و با استناد به صدای ضبط شده نمی توانید موضوع را ثابت کرد.
صدای ضبط شده در کنار سایر ادله قابل استناد است، شما برای اثبات ادعای خود اگر شاهد دارید می توانید شهود معرفی کنید.