مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت خودرو

باسلام وخسته نباشید بنده یک خودرویی رو با قولنامه خریدم وتمام مبلغ خودرو رو پرداخت کردم وشخصی که من خریدم ازش فوت کرده بعد چند روز شخصی شکایت کرده که خودرو من دست اون امانت بوده حالا اون شخص مالک خودرو هم نیست که شکایت کرده ازمن لطفا راهنمایی کنید چه کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با مدارک مالکیت که دراید دادخواست اثبات ماکیت و اثبات وقوع عقد بیع دهید به طرفیت وراث فروشنده . نفر بعدی باید امانی بودن خودرو را اثبات کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مالک نباشد که شکایت ایشان رد خواهد شد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به طرفیت وراث فروشنده و مدعی دادخواست اثبات مالکیت و تنظیم سند مطرح نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام اگر مالک نباشد که شکایت ایشان رد خواهد شد