مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد به دلیل بیماری ام اس

با سلام و احترام
خانم فرهنگی هستم با بیش از 25 سال سابقه در آموزش و پرورش و دارای بیماری ام اس هستم برای بازنشستگی با 25 سال چه کاری می توانم انجام دهم؟
آموزش و پرورش به استناد بند 2 بخشنامه شماره 261/700 مورخ 4/6/1402 اعلام کرده که وسط سال تحصیلی بازنشستگی ندارند و من میترسم با اجرای برنامه هفتم نتوانم بازنشسته شوم. اکنون در مرخصی استعلاجی به سر می برم. با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست نمایید تا بیماری شما در کمیسیون پزشکی بررسی گردد
و باید رأی از کار افتادگی شما صادر گردد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام و ارادت. برنامه هفتم تا پایان سال تحصیلی اجرا نخواهد شد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درخواست خود را ارائه دهید تا وضعیت جسمی شما به تأیید کمیسیون پزشکی برسد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست دهید تا توسط کمیسیون برسی شود