مشاوره حقوقی رایگان - تخلف کد 16

من با دوست پسرم داخل ماشین بودیم ناگهان پلیس اومد و گفت شما رابطه نامشروع داشتید و قبول نکرد که همچین چیزی نبوده و تمام اطلاعات مالک خودرو رو نوشت و تخلف ، نداشتن حجاب و رابطه نامشروع را گزارش کرد .الان قراره چه اتفاقی بیوفته ؟ موقع فروش ماشین مشکلی پیش میاد ؟ جریمه چیزی باید پرداخت بشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام نهایتا بابت حجاب جریمه خواهد آمد، رابطه نامشروع معنا ندارد.و شما می توانید از ماموری که بدین‌گونه برخورد نموده شکایت نمایید، موفق باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر برای شما پیامک آمد به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه میکند بله جریمه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای حجاب برای خانم از دادگاه ابلاغ می‌آید خودرو هم همینطور

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر اما اسم شما دوتا در سیستم ناجا ثبت شده اگه یک بار دیگه بگیرند براتون سخت میشه