مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن بیعانه خودرو

سلام. من یه ماشین دیدم و با کلی بازارگرمی صاحب ماشین متقاعد شدم بگیرمش. چون طرف معرفی شده بود بدون اینکه چیزی بنویسیم 100 میلیون تومن به حسابش واریز کردم ولی بعدش که ازش خواستیم ماشین رو ببریم کارشناسی قبول نکرد و متوجه شدیم ماشین تصادفیه. الان نه پول رو پس میده نه جواب تلفن میده. آیا ما میتونیم شکایت کنیم؟ و امیدی به پس پولمون ماشین هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
با ‌توجه به توضیحات شما ، شما باید دادخواست مطالبه وجه اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه فسخ بعد دادخواست تایید فسخ

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در ابتدا اظهارنامه با موضوع مطالبه وجه را به ثبت برسانید.
در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.