مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت چک

باسلام احتراما بنده برای همسرم یک واحد اپارتمان خریداری نمودم ومبلغ مبایعه نامه را به نام صاحب سند ومابقی چک ها به نام شرکا که درسند قید نشده صادرکرده ام ولی تا زمان وصول چک فعلا مانده
ایا اینکار بنده وجهه قانونی دارد یا حتما چک باید بنام صاحب سند ثبت شود
درضمن خریدار همسرم هست ولی چک ها رابنده پرداخت کرده ام.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اجباری نیست اما بهتر است در پشت مبایعه نامه یا یک قرارداد متمم این موضوع قید شود و به امضا طرفین برسد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مبالغ به حساب شخص فروشنده یعنی مالک واریز شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در قرارداد این موضوعات به صراحت قید نشود در آینده(بر فرض کارشکنی) با مشکل حقوقی مواجه خواهید شد.