مشاوره حقوقی رایگان - ادعای بدهکاری

درود برشما
از بنده شکایت شده که مبلغ یک میلیارد تومان بدهکارم قرض الحسنه توضیح این که
تاریخ واریزی فروردین امسال بوده
ولی ایشان دی ماه شکایت کرده اند
بنده رسید شواهد و شاهد زیادی دارم
ایشان دارد ادعای کذب می‌کند
رسید به تاریخ تیر ماه که هیچ گونه حساب کتاب و بدهی و تعهد پرداخت ندارم و حق هیچ ادعایی نخواهند داشت و شاهد و امضا و اثرانگشت با خط خود ایشان و در ضمن در فیش واریزی که دارند خود ایشان در بانک نوشته اند بابت کار کردن لطفا کمک کنید چون ابروی بنده را پیش دوستان و همکاران میخواهند ببرند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت ایشان رسید پرداختی دارد شما می‌توانید دفاعیات خود را مطرح نمایید