مشاوره حقوقی رایگان - شرط پرداخت حق الزحمه عامل در قرارداد جعاله

سلام و عرض ادب،

در قرارداد جعاله با موضوع تحویل گرفتن امول تصرف شده شخص (جاعل) از اشخاص متصرف، شرط شده است که: "در صورتی که در پایان مدت قرارداد، عدم تسلیم اموال از سوی عامل به جاعل به دلیل عدم همکاری‌های مورد نیاز (قانونی) از سوی جاعل باشد، عامل ولو با وجود عدم تسلیم اموال وظایف و تعهداتش انجام شده تلقی می‌گردد و لذا مستحق دریافت کامل حق‌الزحمه خود می‌باشد".

آیا این شرط صحیح هست یا باطل؟ اگر باطل هست، کل قرارداد باطل می‌شود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی مفاد و جزئیات مندرج در قرارداد است
ظاهرا شرط باطل ولی قرارداد صحیح است