مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان طرح دعوی و دادخاست مطالبه تا مختومه شدن پرونده

سلام خدمت وکلای ارجمند
بنده در سال 94 برای پرونده ای وکیلی گرفتم که موضوع آن 200 متر زمین در نیاوران بود که قولنامه نوشتیم و مالک فوت کرد و ما با وراث آن مرحوم طرف شدیم ، از سال 94 تا به این لحظه پرونده در جریان است و حتی قاضی نیز به نفع بنده رای داد و بعدش همش اعتراض و تجدید نظر و واخواهی، تمام دارایی بنده در آن زمین است که بازیچه وارثان شده، واقعا جای شک و شبهه دارد که چرا این همه سال طول کشیده است و هنوز هم هیچی به هیچی،بنظرم یا وارثان آن مرحوم با نفوذشان درحال وقت خریدن و به قول معروف ماست مالی هستند و یا آنها با وکیل بنده زد و بند کرده اند که من چیزی گیرم نیاد، آیا امکانش هست که چنین پرونده ای نزدیک به 9سال به طول انجامد؟ ویا حدس من درست است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نه سال خیلی طولانی است و خودتان حضورا از طریق شعبه یا رئیس دادگستری موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا بهتر از حضوراً مراجعه نمایید یا وکیل دیگری اختیار کنید