مشاوره حقوقی رایگان - هک گوشی و پیج و مزاحمت با پیج فیک اینستا

سلام،من چندوقت پیش یه لینک هایی از طرف یه اکانت ناشناس برام ارسال شد و ازم خواستن بازش کنم و متاسفانه به دلیل ناآگاهی من اونها رو باز کردم و چندین ماه بعد متوجه شدم که از طریق همون لینک ها پیج اینستاگرام و گوشی و حتی مودم وای فای منزل ما هک شده
و اون فردی که اینکارو انجام داده رو میشناسم
بعد از اینکه گوشی و پیج را به تنظیمات اولیه برگرداندیم و دسترسی اون افراد رو قطع کردیم، اونها مدام و هرروز با پیج های فیکی که همش خارجی هستن، برای ما لینک میفرستن و میخوان دوباره مارا هک کنند و هرچه قدر بلاکشون میکنیم بازهم با تعداد زیادی پیج جدید و هویت خارجی میان تهدید به هک میکنن
و در زمان کوتاه هم پیجهارا دی اکتیو میکنند
مرتب در پیج کاری من لینک و بارکد میفرستن و ازم میخوان بازش کنم که دوباره هک بشم...من اینبار لینک هارا باز نمیکنم ولی از اینهمه مزاحمت و تهدید خسته شدم
من میدونم که این اقدامات از طرف کی هست ولی چطور میتونم پیگیری و ثابت کنم که تمام این پیج های مستهجن و تهدید از طرف اونهاست؟ چطور از شر مزاحمت هاشون
چطور میتونم از پخش عکسهایی که اون آقا در زمان هک از گوشی من برداشته، جلوگیری کنم؟ خواهشا بهم کمک کنید که من از شر اینها خلاص بشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس فتا پیگیری کنید و سپس از دفتر خدمات شکایت کنید 096380

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌بایست شکایت نموده تا مورد بررسی قرار گیرد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شکواییه بدهین پلیس فتا تحقیقات می‌کند