مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک در صورت شکایت روی پلاک

سلام خسته نباشین
من ماشین 405خریدم بعد از خرید فروشنده گفت روی پلاک شکایت هست چند وقت هست از روی این ماجرا گذشته اما این آقا نتونسته رفع شکایت بکند
بیمه ماشین هم تموم شده
الان من باید چی کار
چجوری تعویض پلاک انجام بدهم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا رفع توقیف نشه نمی توانید فک پلاک کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به تعویض و فک پلاک مطرح نمایید

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

اگر قبل از تاریخ خرید خودرو توقیف شده باشد باید تا تعیین تکلیف پرونده ای که بابت آن خودرو توقیف شده صبر کنید، بستگی به موضوع شکایت دارد، اگر بعد از خرید شما توقیف شده باشد باید دادخواست اعتراض ثالث اجرائی از طریق دفتر خدمات قضایی مطرح کنید به طرفیت درخواست کننده توقیف...