مشاوره حقوقی رایگان - سایه اندازی

سلام
خانه من دو طبقه و حیاط آن جنوبی است. همسایه غربی در زمینی به مساحت کمتر از 50 متر مربع اقدام به اجرای اسکلت به منظور واحد تجاری همکف با پروانه شهرداری و دو طبقه مسکونی بدون پروانه شهرداری نموده است بطوریکه نور شرق ملک ما را گرفته و سایه انداخته است.
آیا سایه انداختن روی ملک مجاور غیرقانونی نیست؟
آیا میتوانم اعتراض کنم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان پیگیری و مطالبه وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سایه اندازی جرم نمی‌باشد اما اگر بدون جواز شروع به ساخت نمایند این جرم است و می‌توانید اعتراض داشته باشید