مشاوره حقوقی رایگان - سایه اندازی

با سلام
بنده منزلی به متراژ 6 در 30 متر به صورت نیمه ساز خریداری نمودم و اکنون مشغول ادامه ساخت میباشم
در همسایگی منزل بنده زمینی قرار دارد که شخصی خریداری کرده ولی میخواهد به زور ساخت منزل خود را از ساخت منزل ما جلو تر بیاورد یا به طور واضح تر 2 متر ساخت منزل به سوی حیاط خانه ما بیاورد
بنده قصد شکایت دارم آیا شهرداری حق را به من میدهد؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
شهرداری موظف است از ساخت بدون پروانه جلوگیری کند و اگر پروانه صادره ناقض حق شماست میتوانید به دیوان عدالت مراجعه کنید