مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری رایانه ای ... عدم حضور در دادگاه به دلیل بیماری کرونا

سلام.
ابلاغیه ای علیه من مزمون بر کلاهبرداری رایانه ای برام اومده که باید شانزدهم شعبه یک بازرسی ساوه باشم. باتوجه به اینکه دولت بخاطر مسایل کرونا سفرهای استانی رو بسته، ایا اگر نروم مشکلی پیش خواهد امد؟
اگر شاکی نتواند این مورد را اثبات کند، ایا میتوانم ادعای حیثیت و خسارت نمایم؟ کدام وکیل در ساوه سابقه فعالیت در این زمینه دارد تا بایشان وکالت بدهم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

از آنجا که منع رفت امد به صورت عمومی است دادگاه شما تجدید وقت خواهد شد. نگران نباشید. چیزی تحت عنوان ادعای حیثیت آنطور که مد نظر شماست در قوانین ما وجود ندارد..... شرایط خاصی باید جمع باشد تا شما بتوانید از شاکی پرونده شکایت نمایید

صادق  نيك بخش شرفشاده

جناب آقای صادق نيك بخش شرفشاده :

در هر حالت اگر اوقات تعیینی در محدوده زمانی منع تردد و تجمعات بوده باشه یقینا تجدید شده علاوه بر این روال محاکم بر تساهل و تسامح در خصوص اوقات دادرسی در طول مدت شیوع کرونا بوده و به نظر نمیاد مشکل خاصی وجود داشته باشه