مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در دادگاه به دلیل بیماری کرونا

سلام. من یک هفته دیگر احضار شدم چون برای حکم واخواهی داده بودم ولی سه روز پیش بیمارستان تست کرونا دادم و مثبت شد و باید استراحت کنم. حالا برای جلسه دادگاه چی کار کنم؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

سلام میتونین نتیجه آزمایش کرونا خود رو ضمیمه یک لایحه کنین و از طریق دفاتر خدمات قضایی به صورت غیر حضوری ارسال کنین و نیازی به حضور نیست