مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اذن پدر

سلام من 17سالمه و یه سال نامزد کردم و محرمیم اما پدرم مشکل روانی داره و کارت قرمز داره تحت نظر روانپزشکی هست الان نمیزاره ازدواج کنیم مخالفه میتونم 18شدم بدون پدرم عقد محضری کنم؟ راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید دادخواست تجویز ازدواج از دادگاه بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ازدواج دختر باکره ارتباطی به سن وی ندارد و در هر سنی که باشد بایستی از پدر خود اذن بگیرد.
با عنایت به اختلال روانی پدر شما، توصیه بر این است که از طریق دادگاه خانواده نسبت به اذن در ازدواج اقدام بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بدون رضایت پدر نمی‌توانید از طریق دادگاه اقدام کنید