مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه چک به نرخ روز

با سلام شخصی که مستاجر سرقفلی مغازه بنده بوده 20 سال قبل در ازای پرداخت حق مالک به مبلغ 550 هزار تومان چک بدون تاریخ به من داد و دیگر پیدایش نکردم ولی چک را هم اقدام نکردم الان ایشان آمده و میگوید همان مبلغ را حاضرم بپردازم و سوال من این است آیا من میتوانم نسبت به تورم 20 سال قبل تا الان از ایشان مبلغ بیشتری بخواهم یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
از تاریخ چک و سررسید خسارات تأدیه تعلق می‌گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خسارت تاخیر تعدیه از زمان سررسید چک آن زمانی که در چک درج شده است تعیین می‌گردد