مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن چک

12 سال پیش دست دامادمون یک چک 20میلیونی دادم الان به خاطر مشکلاتی میگه چک و می‌زارم اجرا به مبلغ روز میگیرم آیا می‌تونه همچین کاری کنه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر چک برای 12 سال قبل بوده و در حال حاضر به بانک ارجاع و منتهی به صدور گواهی عدم پرداخت گردد اصولاً طبق قاعده اقدام خسارت تاخیر نبایستی از تاریخ چک دریافت کرد چون دارنده چک به ضرر خود اقدام نموده و بعد از 12 سال چک را به اجرا گذاشته است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر دارنده به تکالیف قانونی خویش عمل نکرده است خسارات تاخیر تادیه تعلق نمیگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله چک سند تجاری می‌باشد و ایشان می‌تواند آن را مطالبه کند شما می‌بایست بفرمایید که به چه علت چک را در اختیار ایشان قرار داده‌اید و مطابق آن شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
بعد از این همه سال چک مشمول مرور زمان شده است و صرفاً می تواند اصل مبلغ چک را مطالبه کند و خسارت تاخیر این چند سال گذشته قابل مطالبه نیست.
در خصوص اصل چک نیز می توانید اعلام مفقودی کنید یا دا‌دخواست استرداد لاشه چک بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر در آن موقع برگشت زده باشد می‌تواند به قیمت روز مطالبه کند در غیر این صورت خیر

مریم جلالی

سرکار خانم مریم جلالی :

سلام بله امکانش هست شما نباید بدون دلیل چک بدید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اگردارنده چک به تکالیف قانونی خود عمل نکرده خسارت تاخیرقابل مطالبه نمی باشد،اصل چک به صورت حقوقی قابل مطالبه می باشد