مشاوره حقوقی رایگان - حکم توهین تلفنی

باسلام. یک خانم از من شکایت کرده توهین تلفنی اون تو شمال کشور نیابتی پروندش اومده شهر من رفتم به قرار منع تعقیب شدم .الان واسم ابلاغه اومده برم دادگاه .به علت مسافت زیاد ودربستر بودنم نمیتوانم بروم و در ابلاغیه حضور الزامی نوشته است. اگه ثابت به من بشود حکمش چیه؟ایا امکانش هست که من با لایحه اعلام کنم؟چه کاری انجام بدم لطفا راهنمایی کنید.هیچ گونه سوء سابقه ندارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد طی لایحه تخصصی اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توان دفاعیات خود را لایحه ارسال کنید و یا وکیل معرفی کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بهتر است به همراه ضامن در دادگاه حاضر شده و از خود دفاع نمایید مجازات توهین در صورت اثبات بین 6 تا 24 میلیون تومان جزای نقدی در حق دولت است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که از چه کلماتی استفاده شده باشد بعضی از کلمات دارای جزای نقدی بعضی‌ها دارای شلاق است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر می توانید حاضر شوید بهتر است حداقل لایحه ارسال کنید.
توجه داشته باشید که بهتر حضورا در شعبه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید.