مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد چک در صورت واریز وجه چک

با سلام بنده از یکی پول گرفتم به جاش دو برگ چک بدون تاریخ دادم یکی به مبلغ قرضی که گرفتم و دیگری 100 میلیون به عنوان ضمانت و تا زمانی که مبلغ پول رو بپردازم ماهانه سود طرف رو زدم. در نهایت پول خودشون به صورت یک جا ولی تسویه کردم همراه با سودش. الان طرف چک ها رو پس نمیدهد و زنگ هم میزنم جواب نمیدهد من چطوری میتونم چک ها رو ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سریعا اظهارنامه بزنید و اعلام کنید بدهی را پرداخت کردید و لاشه چکهارا مسترذ کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست استرداد لاشه چک را مطرح کنید