مشاوره حقوقی رایگان - مجازات اختلاس

سلام وخسته نباشید ،ببخشید حکم اختلاس سه میلیون وهفتصدو پنجاه هزار تومانی که معادل ریالی جنس را خریده وقبل از کیفر خواست برگردانده همچنین استفاده از ماشین اداری جهت امور شخصی ، برای این دو مورد که همزمان انجام شده وسابقه کیفری قبلی هم نداشته و حاضر به جبران خسارات وارده نیز بوده است چیست؟ آیا انفصال دایم یا موقت میخورد ،ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قاضی با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باتوجه به برگرداندن وجه و ..احتمال دارد انقفصال نخورید