مشاوره حقوقی رایگان - عدم رسیدگی به پرونده

با سلام چرا در دادسرای شهرستان تاکستان پرونده من که در شرکت ... تاکستان خودرو خریداری کردم رسیدگی نمی‌شود، بخدا در تهران زندگی میکنم و 5نفر عائله مستاجرم 280 میلیون پیش ماهی 9 میلیون ، مبلغ 430 میلیون برای خرید خودرو واریز کردم دی ماه 1401 و بعد از مدتی معلوم شد که کلاهبرداری کرده اند .این پول رو با بدبختی و سختی جمع کرده بودم و سرمایه گذاری کردم تا کمک خرجی باشد برایم ،حالا بعد از یک سال هنوز تکلیف ما معلوم نشده،شکایت کردم باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.
در خصوص این پرونده با توجه به اینکه تعداد شاکی ها زیاد است و از طرفی برخی از اشخاص شکایت نکرده اند و مقرر شده پول همه اشخاص پرداخت شود به همین خاطر زمانبر است و باید صبور باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به دلیل شرایط پرونده شما باعث طولانی شدن پروسه رسیدگی شده. بهره از شعبه حضورا پیگیر باشید تا روند سریع تر شود