مشاوره حقوقی رایگان - منزل شراکتی

سلاو و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
من و همسرم سال 95 ازدواج کردیم و یه خونه با وام مسکن زوجین خریداری کردیم
سه دانگ بنام منه سه دانگ بنام خانمم.
بعد از گذشت یکسال خانمم قهر کرد و گفت حق طلاق باید بهم بدی منم چون دوستش داشتم نخواستم زندگیم بهم بخوره قبول کردم .
الان بعد از گذشت 7 سال درخواست طلاق داده
آیا اون سه دانگ منو میتونه ببره یا اینکه من مایل بفروش خونه نباشم آیا میتونه باز خونه رو بفروشن.
در ضمن من همین یه خونه رو دارم که با کارگری و بدبختی اقساط هم پرداخت کردم و هنوز هم در رهن بانکه

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام باید مدارک شما بررسی شود در صورت درج شرط تنصیف دارایی یا اقدام جهت مطالبه مهریه بله می تواند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر 3 دانگ خانه متعلق به شما میباشد و جز مستثنیات دین محسوب می‌شود

امکان درخواست دستور فروش مال مشاع و مزایده خانه وجود خواهد داشت