مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن قانونی دختر مجرد

با سلام خدمت وکلای گرامی ، دختری 25 ساله هستم که قصد دارم به صورت مستقل و در استان تهران زندگی کنم اما با مخالفت های شدید خانواده مواجه هستم ؛ میخواستم بدونم آیا از طریق قانونی میتونم اقدام کنم و به صورت مستقل زندگی و کار کنم ؟
شرایطم در خانواده بسیار سخت هست .

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام با توجه به شرایط سنی در صورت عدم مشکل مالی و داشتن شغل مناسب میتوانید مستقل زندگی کنید

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

نیازی به اقدام قانونی نیست. شما به سن قانونی رسیده‌اید و می‌توانید مستقل از خانواده زندگی و کار کنید. فقط در صورت ازدواج نیاز به اجازه پدرتان دارید.