مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن قانونی دختر مجرد

سلام
دختر مجرد 29ساله هستم و میخوام همراه برادرم که بیمار خاص هست و 34سالشه از منزل پدری بریم و مستقل زندگی کنیم.
مادرم فوت کرده و با توجه به اینکه پدر روانی و پیگیری دارم و کلی تهدید و توهین و...میکنه بخصوص درباره من که دختر هستم به راحتی میگه پیدات میکنم سرتو میبرم... شرایط تنش برای حال برادرم خطرناک هست خودم هم توان تحمل تنش رو ندارم، راهی هست که از طریق قانون با حکم رسمی برای این کار اقدام کنیم تا نتونن هیچ مزاحمتی ایجاد کنن واسمون؟
امکان جدا کردن یارانه و نفقه از سرپرست وجود داره با شرایطی که داریم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با حکم رسمی خیر.
شما می توانید مستقل زندگی کنید و اگر پدرتون مزاحمتی داشت می توانید شکایت کنید.
با عنوان تهدید نیز می توانید شکایت کنید.
توجه داشته باشید در صورت امکان بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.