مشاوره حقوقی رایگان - دیه پرداختی

سلام خسته نباشید ... مادر من برج 7سال 98 به علت تصادف فوت کردن عابر بودن. از اون موقع تا حالا ما کارهای قانونی انجام دادیم. اما ظاهرا دادگاه هنوز بیمه را محکوم به پرداخت نکرده و تا 99 کشیده خواهد شد ایا در سال 99 بیمه محکوم به پرداخت سال 99 خواهد شد؟؟؟؟ و کلا چقدر طول میکشه پرداخت بیمه کلا یا حداقل؟؟؟ از برج 7 تا حالا و بعدش؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دیگه به نرخ روز یعنی زمانی که برای پرونده رای صادر شده وبه اجرا فرستاده میشود