مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه فوت به وراث

با سلام
پس از فوت پدرم در اثر واژگونی خودرو که ایشان به عنوان سرنشین بودند،
1. رای دادگاه چه مراحلی دارد که وراث باید حضور داشته باشند؟
2. چقدر مراحل دادگاه زمان بر است؟
3. از مادر پدرم وکالت کامل نسبت به ارث رسیده از پدر به ایشان و دیه ثالث دارم (ایشان ارث را بخشیدند)، چگونه قبل از واریز دیه به حساب ایشان میتوانم درخواست انتقال مبلغ مورد نظر به حساب دیگر وراث بدهم؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
زمان مشخصی را نمی توان تعیین کرد اگر وکالت در اخذ دیه تعیینی دارید می توانید دریافت نمایید