مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه توسط بیمه یا راننده ای که تصادف را نمی پذیرد

با سلام
چنانچه راننده ای تصادف کند و باعث فوت عابری شود و متواری شود و شاکی با ارائه اسناد و مدارک راننده را محکوم کند ولی راننده تحت هیچ شرایطی کوتاه نیاد و تصادف را انکار کند و دادگاه بیمه را موظف به پرداخت دیه نماید ایا بیمه قبول میکند که دیه را خودش پرداخت کند یا پرداخت میکند و از راننده میگیرد؟
به فرض اینکه بیمه قبول کند و تصادف در ماه حرام باشد آیا ان یک سوم دیه اضافه را هم قبول میکند؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام خیر باید حداقل ششماه نفقه پرداخت نکرده باشید و حکم حقوقی و جلب در این خصوص داشته باشه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer