مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف منجر به فوت

سلام من پسرعموم در تصادف جاده ای فوت کرد و برادر‌ بزرگش‌ و مادر برا ‌دیه رفتن کارهاشو درس کنن بعدش نصف دیه یعنی 100میلیون بهش دادن و 100 میلیون دیگه رو میگه گفته یکسال بعد بهتون تعلق میگیره ایا این قانونی هستش ایا این نصف دیه رو باید نگه بداره تا یکسال یا باید بدهد و یه برگه بهش دادن نوشته ((برگه گواهی سپرده سرمایه گذاری))

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اگر بیمه باشه باید کل دیه رو بده درهرصورت اگر شخص یا بیمه باشه یکسال از وقوع حادثه برای پرداخت مهلت داره