مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

باسلام و خسته نباشید. خانمی 23 ساله هستم 11 ماه زندگی مشترک داشتم و در حال حاضرم شکایت داریم و تازگی متوجه بیماری همسرم شدم سندرم ارگاسم مردان دارن و همه علائم این بیماری رو دارن و بیماریشون رو مخفی میکنن و حتی دفترچه بیمشون رو مخفی میکنن خونه پدرشون من میخوام از این طریق جداشم و بیماریشون هم صعب العلاج هست.

پاسخ ها :

فریب در ازدواج به دلیل بیماری جنسی فریب در ازدواج به دلیل بیماری فریب در ازدواج تدلیس در ازدواج