مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین قولنامه ای

با سلام خسته نباشید ما زمینی سال 1387 خرید کردیم بعد 4 سال ما هر مشتری واسه فروش آوردیم فروشنده ما گفت به خودم بفروش کس دیگه بخرد با من کنار نمیاد فروش مال غیر میخورد ما سال 1394 به همون شخص فروختیم 4 برگ چک داد چهار تاش هم برگشت خورد ولی زمینی که البته خونه ساخته بودیم الان شکایت کرده من خونه از شما خریدم سوال آیا من بابت فروش اولش میتونم شکایت تنظیم کنم سوال بعد آیا بعد 8 سال قانون خونه منو به ایشون میده و چهار چک برگشتی مال من میشه لطفا مفصل برام جواب بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و