مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگران

با سلام بنده از سال 99 در اداره آبفا برای پیمانکار به صورت پاره وقت کار میکنم و تا الان بیمه بنده هرماه 12 تا 15 روز در ماه پرداخت شده و بنده در قرارداد بعنوان آبدار کار میکنم و بصورت حجمی برای شرکت آیا شامل تبدیل وضعیت میشوم برادر شهید هستم فقط بیمه بنده مشکل دارد

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت نیروی حجمی ایثارگر تبدیل وضعیت برادر شهید تبدیل وضعیت ایثارگری تبدیل وضعیت شغلی تبدیل وضعیت