مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن خودرو امانت

درود و عرض ادب واحترام سه تا همکار هستیم ،یکی ازما نمایشگاه ماشین دارد و اون همکار دیگمون یک ماشین آورده بود نمایشگاه برای فروش من هم میخواستم ماشین بخرم اصرار کرد که ماشین من را بخر ،اردیبهشت ماه خریدمش گفت هرموقع خواستی بفروشیش من سند میزنم به خریدار پنجم دی ماه گفت که ماشینت را میدی چهار روز باهاش برم مسافرت گفتم چرا که نه رفت وبرگشت حالا ماشین را نمیده میگه دوست نمایشگاه دار به من پول ماشین را نداده ومن ماشین را نمیدمت ،من هم پول ماشین را کامل دادم وقولنامه دارم حتی من هم باید یک سند برا دوست نمایشگاه دارمون بزنم ،آیا دوستم میتونه ماشین را ندهد کارش جرم هست یا که نه راهنمای بفرمایید،اگر دوتایی کار را حل نکردند من میتونم پلاک های ماشین خودم را قفل کنم ماشینی که باید سند بزنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد بدهید.
می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.
برای اثبات ادعای امانت باید دلیل ارائه دهید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و اگر تحویل نداد شکایت کیفری

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که برگ سبز و سند به نام شما انتقال شده باشد جرم طرفین تصرف عدوانی یا ممانعت از حق بوده و قابل پیگیری است