مشاوره حقوقی رایگان - امانت

سلام و عرض ادب خدمت کارشناسان گرامی بنده قبل از سوال. تشکر سپاسگزارم که همیشه زحمت های مارا بدونه منت و بدون ازروی انسانیت قبول ميفرمايد. دورود برشما باد. کامیونی دست راننده دادیم جهت کار کار کند حقوق خودرا بردارد الباقی هرچه ماند بدهد بما حال کاری ندارم بعد کار میکنه یا از کارکردش بما نمیده بجا 6 ماه است ماشین برده نمیتونیم بگیریم خودشم تهدید میکنه اگر شکایت کنید میبرم از گردنه ول میکنم راست هم میگه صدرصد هم اینکارو میکنه . ماشین را با دست خط خودش بین سه نفر شهر خودم تحویل دادم حالا میگه بیا شهرمن شکایت کن بدم هدف از اینکه مارا محل سکونت خود میشه میخاد توهینی کنه یا بزنه این هم صددرصد ه ؟؟؟؟؟بنده چون محل سکونت خودم تحویل دادم میتوانم محل سکونت خودم شکایت کنم محل سکونت ما با محل سکونت اقا 70کیلومتر فاصله داره خواهش مندم در این سؤال بنده نظر کنید سپاسگزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و