مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهام عدالت متوفی در صورت عدم رضایت یکی از ورثه

سوال اگر یکی از ورثه سهام عدالت نخواهد و پیگیر نباشد و به شخص دیگری از ورثه انتقال ندهد، بقیه وراث به یک نفر سهم خود را انتقال دهند یکی از وراث که سهام عدالت بقیه افراد به نام شده سهام عدالت را دریافت کنند یا به خاطر اون یک نفری که نیامده تکلیف سهم خود را مشخص کند بهش پرداخت نمیشود؟

ورثه 6 نفر هستند
یکی شون نفر ششم لجبازی دارد هیچ طوره کنار نمیاد
چهار نفر شون میخوان بزنند به نام نفر چهارمی
نفر پنجمی میتونه سهامی که به نامش زده شده را میتونه دریافت کنه یا به خاطر نفر ششمی که همه طوره لجبازی دارد ،برایش پرداخت نمیشود؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سهم 5 نفر متقاضی از سهام عدالت پرداخت خواهد شد