مشاوره حقوقی رایگان - سهام عدالت متوفی

با سلام مادر بزرگ من 6 سال پیش فوت شده و امسال هم پدبزرگم فوت شده میخواستم بدونم که برای انتقال سهام عدالت مادر بزرگ الان چیکار کنیم ؟ (بری پدر بزرگ انحصار وراث انجام شده) برای مادر بزرگ هم باید انحصار وراثت انجام بشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سهام عدالت بزرگواری پروسه پیچیده که شما دنبالش بری نزدیک به آن مطالبه کنتاکی سخت تره ولی در نهایت می توانید اولین ستاره راست بگیرید بعد مالیات بر ارث را پرداخت کنید و در نهایت می توانید به سازمان بورس مراجعه کنیم درخواست بنویسید بعد از اینکه فروش و مزایده گذاشته شد پول شما را بپردازد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ انحصار وراثت پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید و سپس اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید برای او هم انحصار وراثت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله انحصار وراثت اخذ نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فعلا سایت انتقال سهام عدالت برای انتقال سهام به وراث راه اندازی نشده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید شما به طرفیت بقیه وراث، گواهی انحصار وراثت بگیرید و سپس نسبت به تعیین تکلیف سهام عدالت اقدام کنید