مشاوره حقوقی رایگان - سلام و احترام: مشکل با جهاد : دیوار کشی زمین زراعی به متراژ 1700 متر

یک زمین کشاورزی نزدیک روستا داریم که تقریبا چسبیده به روستا است.

http://uplod.ir/gp3ades8i4r1/sshot-1.png.htm

در نقشه میتونین ببینین
داشتیم دیوار کشی میکردیم که جهاد کشاورزی اومده و گفته دیوار کشی نکنین و گفتن بیایید جهاد حالا قبل از اینکه برم جهاد کشاورزی چیکار باید کنم و چی باید بهشون بگم؟
یعنی بگم تغییر کاربری نکردیم یا...؟
اگه ماده تبصره ای هم داره که میشه ازش استفاده کرد ممنون میشم بفرمایید
تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

هر گونه تغییر در اراضی کشاورزی حتی دیوار کشی از مصادیق تغییر کاربری محسوب می شود......... حتی احداث یک آلاچیق هم مشمول تغییر کاربری است