مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه شارژ ساختمان

باسلام. ببینید بنده بابت اختلافات با شوهرم در منزل مشترک نیستم ولی جهیزیه هنوز در منزل است حال متوجه شدم مدیر ساختمان اعلام داشت ماه هاست همسرم شارژ رو پرداخت نکرده ، و می گه کسی که اینجا زندگی نمی کنه پس شارژی هم نباید پرداخت شه ؟
آیا مدیر امکان شکایت بابت شارژ رو دارن ؟ یا صحبت شوهرم درست است چون ما در ان منزل نیستیم پس شارژی هم نباید پرداخت شه !!!!

پاسخ ها :

پرسشگر :

سپاسگزارم ،

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شارژ به دو بخش ثابت و متغییر تقسیم می شود قسمت ثابت باید پرداخت و قسمت متغییر لزومی به پرداخت ندارد مانند سهم قبوض مشترک................. در مجتمع هایی که قبض مشترک زیاد ندارند ممکن است تصمیم گرفته شود که شارژ به صورت کامل توسط تمامی مالکین یا ساکنین پرداخت شود چه حضور داشته باشند چه نباشند