مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک دارای حکم تخریب

باسلام به یک بنگاه املاک با سوء استفاده از کم اطلاعی بنده از رویه خرید املاک بدون سند بدون این که مالکیت مالک و قراردادهای پیشین را به رویت من برساند در طی یک قولنامه ملکی رابه بنده فروخت وفی المجلس صد میلیون تومان از بنده دریافت کرد که بعدا متوجه شدم کد ثبتی ملک مذکور در قولنامه اشتباه قید شده و آدرس ذکرشده ملک به دلیل خلافی وجریمه های بالا از شهرداری حکم تخریب دارد آیا بنده میتوانم درخواست فسخ معامله و استرداد مبلغ پرداختی راداشته باشم در قولنامه تاریخی هم برای تعهد فروشنده به زدن سند ذکر نشده است همچنین وقتی املاک متوجه شد که بنده واقعیت را فهمیده و قصد شکایت دارم به بهانه فسخ بدون حضور فروشنده قولنامه را از بنده گرفت و به بنده گفت اگر میخواهی پولت راپس بدهیم فسخ را امضا کن وبنویس شکایتی نداری من هم امضا کردم بعد چک صد میلیون را به من داد اما وقتی چک را به بانک بردم فهمیدم چک ثبت نشده وامکان دریافت پول وجود ندارد و پیگیری برای ثبت سیستمی چک هم فایده ای نداشت وثبت نکردند

پاسخ ها :

فسخ معامله ملک دارای حکم تخریب استرداد ثمن معامله ملک استرداد ثمن معامله فسخ معامله ملک فسخ معامله معامله ملک