مشاوره حقوقی رایگان - اتهام حمل مواد مخدر

اینجانب راننده آژانس بودم و فردی زنگ میزند و من میرم براش سرویس و برای برگشتن مسافر رو تو ایست بازرسی میگیرند .چون با سند بیرون بود سر مواد مخدر و با شصت گرم شیشه هم تو ماشین من گرفتنش که اعتراف میکنه میگه مال دوتامون هست. الان بعد از سه سال به من حکم دادند پونزده سال و یک روز . میخوام ببینم آیا درست هست که به راننده آژانس هم حکم بدهند که نه چیزی بگردن گر علل نه و هم نامه آژانس دارد و هم استشهادیه محلی و باز هم مدارکی دیگر دارم . خواستم ببینم جریانش چی هست که این قدر به من حبس دادند؟

پاسخ ها :

مینا تهامی

سرکار خانم مینا تهامی :

سلام بدون مطالعه پرونده و اطلاعات نمیشه دقیق گفت به چه دلیل شما رو محکوم کردند قطعا دلایل محکومیت در دادنامه ذکر شده . در این صورت باید نسبت به دلایل اعتراض کنید و اگر دلیل جدیدی که قبلا ارائه نکردید دارید ارائه بدید .