مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل در اقساط مهریه

سلام بنده چند ساله درحال طلاق هستم طبق حکم دادگاه محکوم شدم به 3تا سکه پیش پرداخ ومابقی 8ماه یک سکه بهار آزادی اون موقع که این حکم داده شد به من سکه 17میلیون بود الان سکه نزدیک به 28میلیون هست و همسر بنده رفته درخواست تعدیل اقساط مهریه رو داد که تعداد ماه رو کم کند
جناب الان چطور میتونم وچه کاری کنم که از 8ماه پایین نیاد و بیشتر هم بشود؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

شما هم میتوانید دادخواست تعدیل به جهت تورم وتغییرقیمت سکه ووضعیت معیشتی دهید.همین دفاع انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دا‌دخواست تعدیل بدهید
اگر دفاعیات موثری ارائه دهید دادگاه با درخواست زوجه موافقت نمی کند مگر اینکه زوجه ثابت کند درآمد شما خیلی افزایش داشته است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ایشان درآمد دارد می‌توانید آن را اعلام نمایید