مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط مهریه

با سلام و احترام.
بنده در سال 89 از همسرم جدا شدم و در حال حاضر ماهیانه یک عدد ربع سکه بابت مهریه پرداخت می‌کنم. من ازدواج کردم و همسرم صاحب سه فرزند می‌باشد. دو تا پسر ایشان به علت اعتیاد در کمپ به سر میبرند و هزینه کمپ به عهده بنده هست. دختر ایشان مشکل شبکیه چشم دارد و بینایی او به مرور در حال کاهش می باشد که درمان آن هزینه زیادی دارد. مخارج زندگی این روز ها باعث شده که فشار زیادی بر دوش من باشد. من در خانه اجاره ای زندگی می‌کنم و همسرم نیز کبد چرب گرید 4 دارد. درمان آن هم هزینه زیادی دارد. دختر خودم دانشگاه می‌رود و هزینه زیادی صرف آن می‌شود و در ضمن نفقه دخترم ماهیانه 500000 تومان به حساب مادرش واریز می‌کنم.
خودم هم بازنشسته هستم و ماهیانه ده میلیون تومان مستمری میگیرم.
لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم پرداخت یک ربع سکه را به جای هر ماه، هر سه ماه یک ربع سکه پرداخت کنم.
آیا شدنی هست؟
ممنونم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما میتوانید تقاضای تعدیل اقساط مهریه را بادادخواست بخواهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید دادخواست تعدیل اقساط مهریه بدهید.
بستگی به شرایط و اموال زوج دارد نه شرایط شما.