مشاوره حقوقی رایگان - وکالت اسقاط خودرو

سلام من 7 سال پیش خودرویی خریدم ولی به علت مشکلات زندگی نتونستم برم تعویض پلاک الان فهمیدم خودرو دو تکه هست و کسی که برگ سبز به اسمش بوده توقیف فک پلاک زده بود ماشین رفت پارکینگ من پلاک های طرف رو رو تحویل پلیس راهنمایی و رانندگی دادم و میخوام ماشین رو اسقاط کنم حالا یک وکالت اسقاط ماشین میخوام طرف میگه باید خریدارهایی که بین ایشون ومن طی این چند سال بوده رو پیدا کنی تا من وکالت بدم در غیر این صورت نمیتونم حالا من باید چی کار کنم ماشین رو از پارکینگ در آوردم و برگ سبز و تمام مدارک ماشین دست من هست ولی به اسم طرفه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای اسقاط خودرو بایستی از پلیس راهور مجوز أخذ نمائید و رأساً نمی‌توانید اقدام به اسقاط خودرو نمائید.